NIEUWSBRIEF!
BESTEL DE OL2006 CD!
De OL2006CD is vanaf 7 september verkrijgbaar in de Leidse platenzaken. U kunt um wel al hier bestellen. Met o.a. Absent Minded en Griffin… Bestel 'm hier
BANDCOACHING!

Ook dit jaar is het bandcoachingtraject onderdeel van Ontzettend Leiden. Lees meer...

MEDIA!

Bekijk hier hoe de media over Ontzettend Leiden oordeelt..

FESTIVAL!

Bekijk hier het OL2006 festival programma en het schema voor optredens op Holland Centraal

 

OL2006 groot succes. De CD is nog te koop bij de Velvet, de Plato, de WW en hier.
NIEUWS .
 

  7 okt    Persberichten OL2006
Klik hier om alle persberichten over OL2006 te bekijken. Heb jij andere persberichten, recensies etc gezien stuur ze ons toe!

  5 okt    Bekijk foto's OL2006 Festival
Ondanks dat onze fotograaf het af heeft laten weten, hebben we toch aardig wat foto's weten te verzamelen. Bekijk ze hier! Heb jij nog meer foto's van het festival, de bands, het publiek...stuur ze ons toe!

  1 okt    Ontzettend Leiden groot succes!
Het OL2006 festival was een doorslaand succes gezien alle blije gezichten, goede bands en de lange rijen voor de deur! Uitverkocht met de nadruk op uitverkocht. Iedereen bedankt voor de hulp en tot volgend jaar op OL2007!

  29 sept    Ontzettend Leiden nog niet uitverkocht!
Ondanks alle geruchten dat het uitverkocht zou zijn is dit niet zo! Via www.lvc.nl kun je online kaarten kopen en we houden nog tenminste 50 kaarten achter de hand die aan de deur verkocht worden aanstaande zaterdag. Dus wees er vroeg bij!

  28 okt    Lowlands Top 25
Stem hier op de Ontzettend Leiden 2006 CD en breng de Leidse muziekscene naar de landelijke top!

  28 sept    Absent Minded in cafe Einstein!
Holland Centraal verhuist haar radiostudio aanstaande zaterdag naar cafe Einstein en daar zal Absent Minded ter ere van Ontzettend Leiden 2006 vanaf 11 uur 's ochtens live optreden. Kom gezellig langs!

  28 sept    Ontzettend Leiden hyves
Een Ontzettende fan heeft een Ontzettend Leiden hyves geopend! Bands en geinteresserden surf naar: ontzettendleiden.hyves.nl. Wie wil er voor ons zo eentje voor ons aanmaken op CU2music.nl?

  19 sept    !Rythem wint de populariteitspoll!
Met 770 unieke stemmen heeft !Rythem de populariteitspoll gewonnen. De jonge zesmans formatie opent het Ontzettend Leiden 2006 festival in de bovenzaal en speelt om 20:30 uur! We zijn benieuwd naar de funky en opzwepende sound van !Rythem!

  18 sept    Voorverkoop festival gaat hard…
Er is al een groot aantal kaarten verkocht voor het festival op 30 september. Wees er dus snel bij! Kaarten zijn te verkrijgen via het LVC, de Velvet, Plato en cafe de WW.

  18 sept    Zoek de Abri posters
Van 19 tot 26 september hangen er door hele stad Ontzettend Leiden posters in de Abri’s. Wie ze alle 42 weet te vinden wint een koelkast.

  7 sept    Voorverkoop gestart!
De voorverkoop van het festival is gestart. Bij het LVC, de Velvet, Plato en cafe de WW gaan de kaarten vanaf maandag 4 sept voor 7.50 Euro in de voorverkoop! Wees er snel bij!

  6 sept    Inschrijving Bandcoaching gestart!
Het bandcoachingstraject is ook dit jaar weer van de partij en start op 18 oktober. Het traject, opgezet door Stichting ConnAct, biedt ruimte aan vier jonge Leidse bandjes in de leeftijd van 15 tot 22. Check hier voor meer info!

  4 sept    Populariteitspoll
De populariteitspoll is dit jaar ook weer van de partij. De band met de meeste stemmen treedt op tijdens het Ontzettend Leiden 2006 Festival. Manouvreer jezelf langs de programmeurs/jury en laat jezelf zien op het festival. Klik hier voor de POLL.

  3 sept    3voor12!
De afgelopen weken zijn er maarliefst zeven specials geschreven over Ontzettend Leiden muzikanten door 3voor12/denhaag. Lees hier over Dead Rudolfs, Koel, Lara Stanisic, Kitty Contana, ID, Joyfalds en Absent Minded .Met dank aan 3voor12!

  2 sept    Programmering is rond!
De programmering van het Ontzettend Leiden festival is rond. Kijk hier! Het ziet er veelbelovend uit en de organisatie maakt zich zorgen hoe dit in de komende jaren te kunnen evenaren, laat staan overtreffen!

  1 sept    Opheldering
In tegenstelling tot wat er in de LOS van deze maand staat, sluit Ontzettend Leiden geen enkel muziekgenre uit. Wij zijn op zoek naar kwaliteit en dat kunnen zowel commerciele als underground genres zijn!

  30 aug    CD-Release uitgesteld
Helaas is de CD-Release een week uitgesteld wegens vertraging in het productie proces. De CD is wel al online te bestellen en ligt vanaf 7 september in de Leidse platenzaken!

  11 aug    Griffin en Koel live op Radio West ter ere van de OL2006CD-Release!
Naar aanleiding van de CD-release op vrijdag 1 sept zijn we samen met Griffin en Koel wederom uitgenodigd langs te komen bij Radio West! In het populaire programma 'Stork On Air' zullen de bands geinterviewed worden en enkele nummers spelen: vrijdag 1 sept tussen 19:00 en 21:00. Luister hier.

  10 aug    Eerste namen Ontzettend Leiden 2006 festival bekend!
Inmiddels is bekend geworden dat Absent Minded, Griffin, Xavier Baudet & Lara Stanisic, Dead Rudolfs en Koel zullen optreden tijdens het OL-Festival op zaterdag 30 september in het LVC. Meer namen zullen in de komende weken volgen...

  26 jul    De selectie van de Ontzettend Leiden 2006 CD is bekend!
Uit de 63 inschrijvingen heeft de jury 22 nummers geselecteerd! De CD komt op vrijdag 1 september uit en zal door de hele stad te koop zijn voor slechts 5 euro! Klik hier voor de uitslag.

  23 jul    Gastenboek online!
Ga naar mening en lucht je hart! Wordt er nog niet over jou favoriete band gepraat, plaats dan het eerste berichtje via de individuele bandpages! Zoek jou band hier.

  21 jul    De postbode draait overuren!
Vandaag sluit de inschrijving van Ontzettend Leiden 2006. We zijn blij verrast dat wederom zoveel muzikanten zich aangemeld hebben. De brievenbus blijft maar klepperen! Eind volgende week wordt bekend gemaakt wie er op de OL2006 CD zullen staan. Ook maken we dan de eerste namen van het OL2006 festival op 30 september bekend!

  20 jul    Foto's van het OL2005 festival online.
Met dank aan 3voor12/denhaag hebben we de foto's van het OL2005 festival online gezet!
Bekijk ze hier.

  14 jul    Inschrijvingstermijn sluit 21 juli.
We hebben wederom zeer veel veelbelovende inschrijvingen ontvangen. 21 juli sluit de inschrijvingstermijn,daarna zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt wie er dit jaar op de cd en het festival staan.

  13 jul    Ontzettend Leiden gaat Holland Centraal!
Ook dit jaar zullen deelnemende muzikanten live optreden in de kleine maar fijne Holland Centraal studio. Wil je weten welke bands wanneer spelen? Klik hier voor precieze data!
luister online

  12 jul    Populariteitspoll.
Ook dit jaar is er weer een populariteitspoll. Via deze poll kun je een plekje op het Ontzettend Leiden Festival bemachtigen. Ook als je niet op de CD staat! Op deze manier kun je jezelf langs de programmeurs manoeuvreren.

  12 jul    Ontzettend Leiden in volle gang.
Vrijdag 1 september wordt de Ontzettend Leiden 2006 CD uitgebracht. De CD zal in de hele regio te koop zijn en wordt op zaterdag 30 september gepresenteerd tijdens het prestigieuze Ontzettend Leiden Festival in het LVC.
www.lvc.nl