A B C  D  E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.duhunromantiks.tk
EMAIL: duhunromantiks@hotmail.com

DUH UNROMANTIKS

 
104. Duh Unromantiks
BIO .
 
Jawel, je kent ze wel, de doodgeverfde kringverjaardag, met worst en kaas op tafel. Op precies zo'n burgerlijke verjaardag is het idee bij de jongens van Duh unromantiks ontsproten om een band te beginnen. Een week later stonden ze in de oefenruimte en nog drie weken later was er het eerste optreden. Het publiek was enthousiast! En dat na drie weken! Dat smaakte naar meer en in hoog tempo werd het ene na het andere nummer geschreven. Er werden meer optredens geregeld en uit het ene optreden ontstond het andere.
Duh unromantiks hebben een stijl die zich niet makkelijk in een hokje laat stoppen, de band haalt de inspiratie overal vandaan. De muziek is een mengeling van punk, ska en reggae. In een recensie in de krant werd de muziek omschreven als 'openhaard punk'. Dit betekent niet dat de muziek brandhout is, maar dat de muziek aangenaam in het gehoor ligt en erg toegankelijk is. Het uitgangspunt van de band is zoveel mogelijk lol hebben en zo min mogelijk hetzelfde soort nummers schrijven.
De teksten zijn ge´nspireerd door politiek, liefde en andere zaken waar je je in het dagelijks leven flink aan kan storen. Deze gasten staan met hun beide benen op de grond en zijn niet te beroerd om andere van hun roze wolk af te helpen.
Op het podium staan Duh unromantiks hun mannetje, met een energieke show die meer neigt naar cabaret dan een optreden. Zij zijn een publieksvermaker. De excentrieke zanger weet zichzelf elk optreden te overtreffen met zijn flamboyante verschijning. Dit trio is hard op weg om hun rock 'n roll strepen te verdienen en de uitgezette lijn smaakt naar meer.
De Demo 'One way ticket to the parlement' werd door velen goed ontvangen en binnenkort gaat de band de studio in om een nieuwe Cd op te nemen.

De band bestaat uit:
Ruben - Zang, Bas
Bob - Gitaar, Zang
Paul - Drums.

REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: