A B C  D  E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.djmauritius.com
EMAIL: info@djmauritius.com

DJ MAURITIUS

 
122. Dj Mauritius
BIO .
 
Maurits werd geboren in 1976 in Leiden. Al op jonge leeftijd ambieerde hij een carriŰre in de muziekindustrie. Met zijn uitgebreide collectie vinyl en cd's begon hij met het draaien op schoolfeesten. Al zijn zakgeld en eerstverdiende loon werd ge´nvesteerd in de aanschaf van apparatuur,waaronder mengpanelen en synthesizers en zo transformeerde de slaapkamer in zijn ouderlijk huis in de loop der jaren tot een studio. Tegenwoordig werkt Maurits dagelijks aan eigen producties in zijn studio aan huis. Enkele van zijn elektronische instrumenten zijn met de tijd vervangen door softwarematige en met zijn brede scala aan samples en tunes, zijn creativiteit en doorzettingsvermogen staat er niets meer in de weg om trance - danceliefhebbers te laten horen waar Dj Mauritius voor staat.

En nu...2006
lovende reacties van scouts dj's en platenmaatschappijen op muziekbeurzen zijn er de aanleiding voor geweest dat binnenkort een single en een album zullen worden gerealeased. Hierover zijn Mauritius en zijn management nog in onderhandeling met diverse instellingen. Ook zijn zijn tracks en album al te downloaden op de Amerikaanse downloadsite Itunes , Napster, Rhapsody en MusicNet. En in Nederland op Legaldownload Mauritius werkt nauw samen met een dance bookingsbureau uit Amsterdam. Bij een booking kan dus ook een danceact worden verzorgd.

DJ CV:
Mauritius draaide o.a. meerdere malen in Discotheek de Bob in Noordwijk, Radio Noordwijk ,diverse schoolfeesten in de regio Leiden, Prive opleiding op de djschoolzuidholland van DJ Miss Smile

REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: