A B C D E F G H I J  K  L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.kittycontana.nl
EMAIL: info@kittycontana.nl

KITTY CONTANA

 
135. Kitty Contana
BIO .
 
Kitty speelt al weer een paar jaar. Hun debut album in 2006 kreeg lovende reacties en had veel live optredens als gevolg.
Ze hebben zojuist hun eerste videoclip af, Blacklight. Klik hier om de videoclip te bekijken! En klik hier voor een live optreden in de Paradiso!

Momenteel zijn ze bezig met het componeren en opnemen van nieuwe nummers voor hun tweede cd.

Kitty Contana, opgericht in maart 2004, is klaar voor het grote werk. Nadat zij een jaar lang furore hebben gemaakt met een combinatie van Pop, rock en disco songs in het nederlandse pop en festival cirquit * komt Kitty met weer een pak briljante songs, met de juiste rockpower die bij pop hoort!

Kitty staat bekent om haar energieke en vrolijke optredens. Mede door hun veelzijdige songs en meerstemmige zang werden zij al eens "gefreakte beachboys genoemd"

Kitty Contana is de samensmelting van vijf ervaren muzikanten die allen regionale of nationale bekendheid genieten. Drummer Bo Koek en bassist Matthijs Felix speelden in 'Kopna Kopna' en nemen deel in diverse theater producties. Gitaristen Roel Betonville en Pieter van der Geest waren hoofdrolspelers in 'Dog's Nop', dat o.a. in 1999 de Rob Acda Award won. Zanger Deef den Hartoog bepaalde jarenlang het gezicht van de legendarische punkrockband 'Only Entertainment'. Ook betreed Kitty sinds een april 2005 regelmatig het podium vergezeld door twee frivole danseressen (de kontikies).

* te noemen o.a: Paradiso, het Paard, Het patronaat, IO festival, Wantijpop, Waterpop, Metropolis festival, bevrijdingspop Rotterdam, Goothstock, LVC, Werfpop, Zomerterras Vlaardingen en het winnen van GP Zuid Holland.

REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: