A B C D E F G H I J K  L  M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.loann.nl
EMAIL: info@loann.nl

LO' ANN

 
137. Lo' Ann
BIO .
 
Wie denkt dat Lo'Ann een beginnend bandje is heeft het bij het verkeerde eind. Gitarist Jeroen Bol, drummer Leander Rijneveld en bassist Martin Berkheij spelen al sinds 1994 bij elkaar in diverse bandformaties die aan Lo'Ann vooraf zijn gegaan.

De oorsprong van Lo'Ann ligt echter ver weg uit de Duin- en Bollenstreek en ziet het levenslicht bij een studioproject van zangeres Annerieke van der Loo in de omgeving van Utrecht.

Samen met tekst- en muziekschrijver Tim Kops wordt als duo gewerkt aan de liedjes voor het album "Come to Stay" welke in juni 2005 officieel wordt uitgebracht.

Ondertussen zingt Annerieke sinds medio 2003 bij de drie heren in de band Recap, waar louter eigen werk wordt geproduceerd. In mei 2005 wordt een belangrijke knoop doorgehakt om een fusie te bewerkstelligen waarbij het studioproject Lo'Ann en de band Recap verder gaan onder de naam Lo'Ann. De cd presentatie van het album �Come to Stay� is tevens de vuurdoop voor de band.

Met de nieuwe viermansformatie slaat de band een nieuw pad in waarbij crossovers tussen verschillende muziekstijlen niet wordt geschuwd, maar juist de ingredienten vormen van een veelzijdig repertoire.

Lo'Ann klinkt stoer, krachtig, bombasitisch, gevoelig en funky tegelijkertijd waarbij een solide muzikale basis van gitarist, bassist en drummer worden versterkt door stem en pianospel van zangeres Annerieke.

Dit jaar geeft Lo'Ann vol gas om regelmatig op te kunnen treden en menig luisterend oor voor zich te winnen.

REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: