A B C D E F G H I J K L M N O  P  Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.pitchermusic.nl
EMAIL: info@pitchermusic.nl

PITCHER

 
149. Pitcher
BIO .
 
Deze bijzondere formatie is in december 2005 bij toeval tot stand gekomen door de loting van de Veen Gaat Vreemd editie 2006. Estherpoester en de Rufters heette de tijdelijke band.
Ondanks de verschillende achtergronden in muziekstijlen en de erg uiteenlopende leeftijden klikte het erg goed. Na het enthousiaste optreden in April bij de Veen Gaat Vreemd besloot deze tijdelijke band in mei 2006 door te gaan als vaste band genaamd Pitcher. Vol overgave werd er gestort op het maken van eigen nummers die overigens niet echt in een hokje zijn te plaatsen. Door veel te luisteren naar bands als Ignite, Filter, Placebo en Gluecifer komt er een aparte stijl uit de speakers. Stevige gitaren, mooie zang en explosiviteit op het podium met Pitcher.

Pitcher heeft hard gewerkt aan een album met de titel WORDS met 6 nummers. De releasedatum hiervan is maart 2007. Er worden nog steeds in een sneltreinvaart nieuwe nummers gemaakt en zijn er alweer een aantal optredens geweest waaronder het debuut in Splotsz. Blijf de site in de gaten houden voor meer foto's en info!
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: