A B C D E F G H I J K L M N O P Q R  S  T U V W X Y Z
CONTACT!

URL:
EMAIL: wouterdewouter@hotmail.com

SOUR JOHN

 
167. Sour John
BIO .
 
Sour John is een groep bestaande uit 2 imaginaire vrienden (of misschien zijn ze toch echt, maar dan weten ze het zelf nog niet). Hun muziek komt uit een andere wereld die niet voor stervelingen bedoeld is. Ze schrijven hun nummers niet echt, het zijn meer een soort openbaringen, die deze wereld betreden in de vorm van dromen en vage intuïties, en die vrij lastig naar muziek om te zetten zijn. Hun nummers zijn dan ook enkel schaduwen van wat zich in die andere wereld bevindt, maar deze silhouetten alleen al zijn genoeg om je versteld te doen staan van de wondere wereld waar ze van zijn.

Deze dromen hoeven overigens niet persé van henzelf, te zijn. Als je één van deze nummers hoort en je het gevoel krijgt dat je het al eerder gehoord hebt, kan het zijn dat het jouw droom was, en dat je net te laat was om het zelf naar muziek om te zetten. Shit happens. Niet iedereen is in staat dromen vast te leggen. Gelukkig hebben we daar Sour John voor.

Het afgelopen jaar zijn er veel dromen naar Sour John gekomen, maar er is er maar één die enigszins tevreden is met zijn/haar huidige vorm. Dit nummer mag niemand dan ook onthouden worden. Het is een mengeling tussen electro, rock en klassiek. Zowel krachtig als mooi in een evenwichtige combinatie. Het duurt zo lang als twee nummers, maar het open einde laat je toch naar meer verlangen. Hoewel het nummer heftig begint en het eerste deel genoeg is om je muzikale behoeften te bevredigen, biedt het laatste stuk genoeg voorspel voor nog een ronde, of meerdere rondes. (Wat voor dromen waren dat die Sour John omzet naar muziek?)

Degenen die het nummer willen beluisteren kunnen dit doen op cycast. Er staat ook een versie van slechtere kwaliteit op myspace. Hier staat op veler verzoek ook het verhaal achter het nummer. Ook staan er nog andere nummers op die eveneens het beluisteren waard zijn. Als er mensen zich geroepen voelen animaties bij de nummers te maken wordt dat erg op prijs gesteld. Neem dan contact op met Sour John.

REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: