A B C D E F G  H  I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.healmusic.eu
EMAIL: bastetia@casema.nl

HEAL

 
171. Heal
BIO .
 
Heal is een alternative pop/rock band die ruim 4 jaar bezig is. De band bestaat uit zanger/gitarist Emile Groenewegen, gitarist Manfred Groenewegen, bassist Harm de Boer en drummer Ronald de Vos.
De muziek van Heal is het beste te omschrijven als pop/rock met alternatieve en hedendaagse invloeden. De jaren 80 zijn tevens een inspiratiebron voor de songs en het geluid van Heal, wat resulteert in een geheel eigen sound.

Begin 2003 nam Heal hun eerste demo op, welke een aantal positieve reacties opleverde, Music Maker (aug.2003) en Live XS (okt.2003)

Heal heeft een aantal optredens in de Leidse muziekscene (LVP, Hut, LVC, Lazarus, La Rocka) gedaan. Ook voorrondes finale voor Wantijpop (mrt. 2004) waar zij net niet als eerste eindigde. ( 2e plaats)

2005 is voor Heal vooral een jaar geweest van het schrijven en vormgeven van nieuwe songs en het repeteren hiervan. Verleden jaar stond voor Heal in het teken van het vinden van een drummer, en de opnames van een nieuwe demo. De drummer is een feit, de demo zal (na mastering) eind 2007 klaar zijn. De opnames van de demo vonden plaats in de ‘’Next to Jaap’’ studio’s te Voorhout, bij de inmiddels welbekende Corno Zwetsloot. De opnames zijn behoorlijk tijdrovend maar zeer zeker plezierig geweest, het resultaat is er dan ook naar.

Live kan Heal een bedwelmende, energieke trip veroorzaken.
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: