A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S  T  U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.theflyingmartinis.nl
EMAIL: music@theflyingmartinis.nl

THE FLYING MARTINIS

 
174. The Flying Martinis
BIO .
 
In de lente van 2006 zitten Louie en VanderGroove wat te hengsten op hun instrumenten in de oefenruimte van Dynamo, Rotterdam. Deze actie blijft niet onopgemerkt bij het zwaar benevelde bestuur van de toko, die in een ‘moment of clarity’ het tweetal vraagt op te treden tijdens de Zuiderparkdagen. Louie en VanderGroove zien dat wel zitten en benaderen Pedi-B on drums en Froekoe on vocals.

De vier zijn geen onbekenden van elkaar, aangezien zij allemaal al eens ‘totally wasted’ hun creativiteit hebben verloren in coverband The Daisycutters. De creativiteit wordt gelukkig weer snel terug gevonden en ze gaan vol overtuiging aan de slag. Er ontstaat een niet te weerstaan repertoire met aansprekende, afwisselende en dansbare muziek.

Het viertal verovert al snel een plek in de lokale rock’n’roll scene en is reeds begonnen met de rest van de Randstad, om over de polder maar niet te spreken. Dat The Flying Martinis op plekken als EXIT, Bibelot en het Paard van Troje hebben gestaan, is daar het bewijs van.

Omdat The Flying Martinis zichzelf graag terug horen, besluiten ze de EP ‘Dirty Job’ uit te brengen. Deze vindt gretig aftrek bij de fans en is bij deze nu dus ook uitverkocht.

In de zomer van 2007 bereikt de band zijn huidige bezetting met VanderGroove ‘on vocals as well as on guitar, Louie on keys and bass en Pedi-B on drums’. Momenteel wordt hard gewerkt aan een nieuwe EP, genaamd ‘Shaken & Stirred’. Deze muzikale uitspattingen (waarvan twee tracks al op de demo te horen zijn) worden geheel onder eigen beheer uitgebracht.

The Flying Martinis zijn:
Mark VanderGroove: Gitaar/Zang
Louie Kleine: Keyboard/Bass
Peter ‘Pedi-B’ Bakker: Drums
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: