A B C D E F G H I J K L M N O P Q R  S  T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.suffixband.com
EMAIL: mastersharp1@hotmail.com

SUFFIX

 
179. Suffix
BIO .
 
SuffiX is een stevige hardrock band, opgericht door Robin en Joris. Hoewel de band is begonnen met twee dames en drie man, heeft SuffiX nu alleen nog maar vijf mannen. De originele formatie van de band bestond uit: Robin, Joris, Sjoerd, Kim en Alicia.

In deze formatie begon SuffiX de zoektocht naar een eigen ‘sound’ , die de band anders zou maken dan andere bands. In het begin schreven we een aantal rocknummers met wat ‘funk’ erdoorheen. Toch zou de formatie tijdens deze zoektocht nog tweemaal veranderen. Als eerste verliet onze bassiste Alicia de band na een fantastisch jaar met SuffiX. Alicia werd opgevolgd door Rustin, die zenuwachtig begon maar uiteindelijk een onmisbaar gedeelte van onze sound produceerde. Een klein jaar later besloot ook Kim de band te verlaten. Zij werd vervangen door een zanger, Paul.

Door al deze wijzigingen heeft SuffiX een wat stevigere stijl gekregen: hardrock met wat invloeden uit de (nu-)metal. Een goed voorbeeld van deze ontwikkeling is het verschil tussen een van onze eerste nummers, ‘Finally Free’, met een van de latere, ‘Confidence’.

Maar dit alles is maar het begin van het geweldige verhaal waar wij in beland zijn geraakt en we hopen dat ons einde nog lang en gelukkig zal zijn!
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: