A B C D E  F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.fivelastwords.net
EMAIL: fivelastwords@gmail.com

FIVELASTWORDS

 
199. Fivelastwords
BIO .
 
Eind 2006 is de band Fivelastwords opgericht. De band is begonnen met het schrijven van eigen werk en speelde lange tijd instrumentaal, bij gebrek aan een goede vocalist. Na een intensieve en zorgvuldige zoektocht is er een zanger gevonden in Daniel de Jongh, die voorheen in Smogus de lead-zang verzorgde.

Vanuit Leiden opererend heeft de band lange tijd in de oefenruimte gewerkt aan een sterke set. Een goede voorbereiding bleek het halve werk toen de band een aantal zeer goed ontvangen try-out shows speelde en bewees klaar te zijn voor het grotere werk.

De band speelt rock, met invloeden uit de emo, alternatieve en de metal scene. Geďnspireerd door bands als The Used, My Chemical Romance en Lostprophets zet Fivelastwords een muur van geluid neer en levert tegelijkertijd toegankelijke muziek af, dat aanslaat bij het grote publiek.

Premonition is de eerste demo van de band, bestaande uit vier songs die de sfeer en stijl van de band goed weergeven. Toegankelijke melodieën gecombineerd met een ruwe, harde sound zijn als een voorbode van wat men kan verwachten: een Premonition. Fivelastwords is klaar om alle podia en festivals in Nederland en daarbuiten te overtuigen met hun muziek en overweldigende liveshow.

Fivelastwords is:
Daniël de Jongh – Zang
Joost de Glopper – Bas
Sander van Tienhoven – Gitaar
Jeroen van Eekeren – Gitaar
Frank de Witte – Drums
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: