A B C D E F G  H  I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.headroom-music.nl
EMAIL: info@headroom-music.nl

HEADROOM

 
20. Headroom
BIO .
 
headroom: 1) the capacity of a system to reproduce loud sounds without distortion; 2) vertical space available to allow easy passage under something; 3) undefinable musical sensation of funk, rock, rap, and soul

Na wisselingen van naam (voorheen Rockband Dfine), line-up (nieuwe bassist en zanger) en wijziging van muzikale koers, gaan Ciro Palma (drums, ex-Within Temptation), Willem Nagel (gitaar), Brian Doove (toetsen), Jules Stoop (bas) en Chris de Graaf (zang) vanaf medio 2004 door het leven als de leden van Headroom.

Hun demo EP, getiteld �Watching Venus�, opgenomen door Roland Steijn in de �Art of Sound Studio� (www.artofsound.nl) te Leiden, is inmiddels uitgekomen en tijdens de eerste optredens van Headroom in de regio Leiden en Den Haag maakte het enthousiaste publiek reeds kennis met de meeslepende ritmes, melodie�n, en live performance van het muzikale vijftal.

Headroom werkt als psychofarmaca, als een stimulerend middel met een niet te onderschatten uitwerking op de zintuiglijke waarneming. De muziek bevat opzwepende rock, krachtige raplijnen en breekbare soul en jazz geluiden, gegoten in een onmiskenbaar aanstekelijke funk sound. Headroom staat voor muziek en spelen, en plezier en vermaak, wanneer dan ook, waar dan ook. Maak kennis met de Urban Funk van Headroom.

REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: