A B  C  D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: myspace.com/caitlinmusics
EMAIL: marjagerrit@msn.com

CAITLIN

 
203. Caitlin
BIO .
 
Caitlin is een 3-mans-formatie die muziek speelt waarin de verscheidenheid in stijl van de alternatieve rock en sterke melancholische invloeden duidelijk te horen zijn.

Caitlin bestaat sinds 2002, er zijn echter wel diverse samenstellingen geweest. Na een aantal live radio- en festivaloptredens met een saxofoniste te hebben gespeeld besluit de band om als 3-mans-formatie door te gaan. In de zomer van 2004 is de huidige drummer, Andy, aangetrokken met wie ook de 2e promo-cd 'Eyes Go Blind' in de winter van 2005 wordt opgenomen. Nadat in 2006 bassist Kees de gelederen komt versterken is het geluid compleet.

Caitlin bestaat uit:
Kees – Bas
Gerrit - Zang & Gitaar
Andy – Drums

Succesvolle optredens worden gedaan in het locale clubcircuit van Leiden en omstreken zoals bijvoorbeeld in Scum, Join, radio Vlok etc. Hierna is de band hard aan de slag gegaan om nieuwe nummers te schrijven speciaal voor deze 3- mans bezetting. En inmiddels is de 3e cd “Our hope is the last to die”, waarop 8 geheel nieuwe nummers staan, uit!
De melancholische invloeden zijn nog steeds duidelijk hoorbaar, het geluid is echter soms wat rauwer maar daartegenover ook op diverse momenten subtieler. Wat vast staat is dat de unieke stijl van Caitlin overeind blijft staan in deze ‘nieuwe’ bezetting.
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: