A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S  T  U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.thefrowns.nl
EMAIL: hilgenkamp@gmail.com

THE FROWNS

 
212. The Frowns
BIO .
 
Knallende garage pop vol gitaar-energie en meezingrefreintjes, dat zijn The Frowns. Opgericht in 2007 in Utrecht, komt in september 2008 hun debuut-EP ‘Four Times The Frowns’ uit, waarop de mannen in vier krachtige gitaarpopsongs demonstreren dat toegankelijkheid, originaliteit en nostalgie prima samengaan.

De uiteenlopende muzieksmaak van de vier bandleden is duidelijk terug te horen in het geluid van The Frowns, dat doet denken aan gitaarbands als The Kooks, Wilco en Oasis, maar tegelijk ook nostalgische gevoelens aan de jaren ‘60 en ‘70 oproept.

Na een stevige live-reputatie te hebben opgebouwd in Utrecht, met optredens in o.a. Stairway To Heaven en EKKO, is het nu tijd voor de debuut-EP ‘Four Times The Frowns’. Deze is vanaf augustus gratis te downloaden van hun website (thefrowns.nl).

Het eerste nummer van de EP verscheen in de zomer van 2008 al op de Summer Sampler bij het muziekblad UP magazine (in een oplage van 5000) en niemand minder dan Henk Westbroek zal dit najaar hun debuut-EP presenteren in de Stairway To Heaven in Utrecht!

Hannes Hilgenkamp: Lead vocalen, gitaar
Guido Meulendijks: Lead gitaar
Jeroen Lugtigheid: Bas, backing vocalen
Ivo Nicolaes: Drums
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: