A B C D E F  G  H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.gotvmusic.com
EMAIL: groove@gotvmusic.com

G O T V

 
213. G O T V
BIO .
 
G O T V komt uit een stad die zich in de frontlinie van het muzikale wezen bevindt. Deze stad heet Leiden. Het is hier waar zij wekelijks weer besluiten om bij elkaar te komen en zichzelf als collectief verder te verrijken. Gezien het feit ze nog niet in de schappen liggen, mogen ze zelf nog bepalen wat voor genre ze spelen en dat is het volgende: Donkere Rock Ďn Roll.
Binnen deze stijl spelen ze soms los van elkaar en soms gecombineerd Straight Forward Rock n' Roll en Psychadelic Stoner. Als groep zijn ze altijd veel bezig met het vinden aparte geluiden om op die manier zichzelf uit de grote grijze massa van bandjes te vechten en zodoende een eigen gezicht te creŽren.
Ze doen dit nu al bijna 4 jaar waarin ze een aantal bezettingen hebben gekend waarvan de definitieve versie bestaat uit: Rolf (bass en vocals), Mathias (gitaar en vocals), Richard (gitaar) en Tobias (drums).
Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien hebben twee mensen uit onze band een naam die met dezelfde letter begint, hierdoor worden zij vaak gediskwalificeerd. Er zijn ook een aantal redenen te verzinnen waarom ze niet gediskwalificeerd zouden moeten worden, maar zo is het in het leven altijd.
Met deze bezetting zijn ze het afgelopen jaar veel bezig geweest met optreden en opnemen. Veel opnames hiervan zijn al te beluisteren op de website en de myspace, maar er zijn er ook nog een aantal die op dit moment worden gemixed en spoedig zullen volgen.

"Als band zijn we heel goed te vergelijken met de serie charmed, maar dan uitsluitend met die aflevering waarin die oude doodgaat en er weer een nieuwe bijkomt. Van de overige afleveringen distantieren wij ons." aldus gitarist Richard.

"Wij kijken geen tv, maar we hebben wel van alle programma's een seriebox en kijken daar graag naar" weet drummer Tobias eraan toe te voegen.

Via dit soort controversiŽle uitspraken proberen zij langzaam maar zeker de lokale omroepen zover te krijgen hun muziek naar een breder publiek over te brengen. Daarnaast proberen ze dit natuurlijk ook te verwezenlijken door veel te spelen binnen en buiten de Randstad.
Er staat voor volgend jaar veel op het programma om naar uit te kijken. Voor G O T V zelf is dat het uitbrengen van een representatieve EP. Als alles verloopt volgens het plan zullen er binnen aanzienlijke tijd nog maar vier letters worden gescandeerd aan de populaire zijlijnen van het amateur veteranen voetbal. Als band en als individuen zullen ze nog veel groeien en meemaken, wat hun de motivatie zal geven om nog lang bezig te blijven.
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: