A  B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
CONTACT!

URL: www.alankara.nl
EMAIL: info@alankara.nl

ALANKARA

 
94. Alankara
BIO .
 
Alankara is een term gelinkt aan een oude Indiase wijsheid, een link naar een speelse expressie van een idee. Vanuit dat gedachtegoed en gekoppeld aan die levenswijze is Alankara muziek gaan produceren: ‘Imagine yourself on distant shores. The feeling you get when, standing with your feet on the shore line, waves crashing, closing your eyes when the sun goes down.’

De naam Alankara is verbonden aan de talentvolle muziekproducer Hugo Zwarts. Al op jonge leeftijd ontstond bij Alankara al snel de fascinatie voor de oorsprong en het ontstaan van de platen die hij draaide. Vanuit het principe dat muziek toegang verleend om je pure zelf te ervaren, is Alankara muziek gaan creëren en heeft daarbinnen een eigen herkenbare stijl ontwikkeld... uiterst muzikale deephouse/house met soul, funk en jazz invloeden.

Warme muzieklijnen die staan voor een 'laidback, groovy feeling'. De doelstelling bij het produceren is vooral het neerzetten van een sfeer waarin luisteraars een associatie maken met samenhorigheid, respect en spiritualiteit.

Door deze muzikale diepgang bereikt Alankara een breed publiek. Hij heeft onder andere samengewerkt met klinkende namen als Raffa Brescio (Sweet Coffee) en Jazzy D. Ook het Amsterdamse nachtleven is geen onbekende voor hem, zo heeft hij acte de présence gegeven in onder meer de Supperclub en de Escape theater.

Als je Alankara hoort, dan kun je dansen, liggen, drinken, genieten... Loungy, groovy, sexy.. just like life can be...
REACTIE .
 
 Naam:
 Reactie: